Коалиция за България даде старт на кампанията за членове на Европейския парламент в Габрово

Май 21, 2009 Новини Избори 5 1809

  Габрово: С концерт и представяне на  кандидатите за членове на Европейския парламент на Коалиция за България бе даден старт на кампанията в област  Габрово

 

Габрово: С концерт и представяне на  кандидатите за членове на Европейския парламент на Коалиция за България бе даден старт на кампанията в област  Габрово. На събитието присъстваха третият в листата  Кристиян Вигенин досегашен евродепутат и  зам. председател на групата на ПЕС в Европарламента,  десетият д - р Драгош Методиев, народният представител Николай Григоров, председатели на партийни общински съвети  в областта.

Листата бе представена от депутата и председател на  ОбС на БСП - Габрово Николай Григоров, "Както винаги нашите кандидати са най-знаещи, най-можещи, най-хубави , най-умни и най-добри. И това не са празни думи", гарантира Григоров.

Обръщение към събралата  се публика направиха Кристиян  Вигенин  и

д- р Драгош Методиев. В своето слово третият в листата,  заяви  че „Българските социалисти  в европейския парламент са доказали, че  могат да отстояват интересите на страната ни. Европейската левица винаги е поставяла на преден план подкрепата към по- слабите държави, работила е за създаване възможности за успешна професионална реализация на младите хора, за сигурно детство на подрастващите, за спокойни старини на хората от третата възраст".

"Като лекар всеки ден аз поемам отговорност когато трябва да помогна на един човек. Това е  всекидневието ми. Сега съм изправен пред  по-голяма, колективна отговорност - за вас, за вашите близки, приятели и не само симпатизанти на БСП. Затова моля, да ги убедите  да гласуват за професионалистите в нашата листа". Това беше посланието към избирателите на популярния хирург от Велико Търново д-р Драгош Методиев,