БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ даде старт на кампанията си в Радомир и почете 9 септември с манифестация в с. Калище

Сеп 10, 2014 Новини БСП 0 868

Кандидатите  за народни представители от  пернишката листа на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ взеха участие в традиционната  манифестация в с

Кандидатите  за народни представители от  пернишката листа на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ взеха участие в традиционната  манифестация в с.Калище по случай 70-годишнината от 9 септември 1944г.

Поднесени бяха цветя на паметника на загиналите партизани от селото. Водачът на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Валери Жаблянов поздрави жителите на Калище и заяви, че този ден е национален празник на България. „За съжаление нашата държава вече е забравила своите герои и борци”, добави той. Жаблянов допълни, че БСП е партията, която ще запази този ден и този празник от забравата на времето.

След това кандидатите за народни представители дадоха старт на кампанията в Радомир. Там социалистите почетоха  паметта на загиналите партизани в борбата с фашизма, като поднесоха цветя на паметниците на Виолета Якова (Иванка) и Войнишко въстание. След това със скромно тържество БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ откри предизборната кампания в града. На мероприятието бяха представени кандидатите за народни представители от област Перник. Те бяха единодушни, че 9 септември е дата, с която трябва бъдем горди, а не да се срамуваме и приканиха присъстващите да ги подкрепят, като на 5 октомври изберат номер 22 в интегралната бюлетина.