Коалиция „БСП лява България” отваря мобилни приемни във всички райони на Варна

Сеп 07, 2014 Новини БСП 0 699

Мобилни приемни във всички райони на града отварят кандидатите за народни представители от листата на Коалиция „БСП лява България” във Варна

Мобилни приемни във всички райони на града отварят кандидатите за народни представители от листата на Коалиция „БСП лява България” във Варна. На място всеки варненец ще може да даде предложения за бъдещото управление на страната, да се запознае с програмата и приоритетите, по които коалицията ще работи в следващия мандат, както и с кандидатите за народни представители.

На 8.09.2014 г., понеделник, в 10.30 ч., на входа на Морската градина, ще бъде даден старт на най-големия открит предизборен щаб на Коалиция „БСП лява България” във Варна. Ще присъстват водачът на листата на 3 Варненски МИР Ангел Найденов, вторият – проф. д-р Анелия Клисарова, Борислав Гуцанов, Красимир Янков и вицеадмирал Петър Петров. „Всеки е добре дошъл ежедневно на това място, за да се срещне с нашите кандидати и да разговаря с тях”, казва Ангел Найденов. Мобилната приемна, на входа на Морската градина, ще приема граждани до края на предизборната кампания, всеки ден от 9.00 до 21.00 часа.

В понеделник, 8.09.2014 г., в 17.30 ч.,  ще бъдат отворени и информационните шатри в петте района на Варна. В „Одесос” тя ще бъде разположена в градинката на „Севастопол”, в „Младост” - пред супермаркет „Мартини”, в район „Владислав Варненчик” – в градинката пред ОББ и в „Аспарухово” - между поликлиниката и читалище „Просвета”.