ОбС-Силистра: Горди сме, че именно нашият лидер е лицето на всички социалисти в Европа

Юли 09, 2014 Новини БСП 0 1193

Членовете на Областният и Общинските съвети на БСП в Силистренска област подкрепят решението на Националния съвет от 5 юли за свикване на Заседание на 48-ия конгрес на партията

Членовете на Областният и Общинските съвети на БСП в Силистренска област подкрепят решението на Националния съвет от 5 юли за свикване на Заседание на 48-ия конгрес на партията. В обръщението си към председателят на партията и лидер на всички социалисти в Европа, те заявяват: „Другарю Станишев, уважаваме личното ви и партийно решение, оповестено на Заседанието на Националния съвет. Вярваме, че на Конгреса кандидатите за този най-отговорен пост в партията, ще изложат своите намерения и виждания за политиката, която трябва да води БСП, ще предложат действия, които да консолидират и обединят левицата, ще предложат успешна стратегия за предстоящите избори”.

 

ОбС-Силистра изказаха и своята благодарност към лидера на социалистите в Европа за усилията, които той е положил в годините за утвърждаване силата и авторитета на БСП като модерна, лява, европейска партия. „Благодарим, че за изминалите години освен ръководител станахте и наш приятел – приятел, с който споделяхме и заедно решавахме проблемите. Благодарим, за огромната гордост, която изпитваме от това, че нашият лидер ръководи Партията на европейските социалисти”, казват още те.