Антон Кутев: Осъдени хора ли ще ни управляват?

Юни 06, 2014 Новини БСП 0 706

С желанието за предсрочни избори се казва на хората: забравете за поетите от нас ангажименти, забравете за вдигане на пенсии, за намаляване на безработицата и за другите социални мерки, които са насочени именно към сънародниците ни

С желанието за предсрочни избори се казва на хората: забравете за поетите от нас ангажименти, забравете за вдигане на пенсии, за намаляване на безработицата и за другите социални мерки, които са насочени именно към сънародниците ни. Има възможност нашата политика, насочена към хората, да продължи да се изпълнява и държавата да продължи да се съвзема след управлението на ГЕРБ. А какво се случва сега? Това, което се случва като резултата от управлението на ГЕРБ е, че вече имаме настоящ депутат и бивш вътрешен министър, визирам Цветан Цветанов, осъден от българския съд. Това заяви народният представител от ПГ на КБ Антон Кутев в ефира на БТВ.

Според Антон Кутев е много странно решението да се обявят избори, които биха могли да се случат след пет-шест месеца. „Странно е, защото ако се обявяват избори, те се обявяват веднага, а не за някакъв бъдещ период. Когато се прави подобно обявяване за евентуални избори в бъдеще време, се вреди както на държавата, така и на хората. „При подобен ход работещите в администрацията се демотивират и държавата започва да работи със забавени темпове, което от своя страна пречи на хората в страната“, обясни народният представител.