Над 20 000 се събраха в Стара Загора за закриване на предизборната кампания на КБ

Май 23, 2014 Новини БСП 0 816

Над  20 000 членове и симпатизанти се събраха на стадион "Локомотив" в Стара Загора за закриване на кампанията на КБ за предстоящите евроизбори

Над  20 000 членове и симпатизанти се събраха на стадион "Локомотив" в Стара Загора за закриване на кампанията на КБ за предстоящите евроизбори. Те посрещнаха с бурни овации лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев при пристигането му на стадиона. Събралите се хора скандираха името му и пожелаваха успех както на него, така и на кандидатите за евродепутати от листата на КБ. Хилядите хора развяваха български знамена, балони в цветовете бяло, зелено, червено, табели с имената на градовете от цялата страна и трансперанти, с които дошлите в Стара Загора показваха населените места от където са пристигнали още от сутринта.

На километър от стадиона продължават да идват автобуси, които возят желаещите да присъстват на закриването на кампанията. На стадион Локомотив са всички кандидати от листата на КБ, народни представители и областни ръководителите на левицата от цяла България.