Препълнен площад в Сухиндол подкрепи кмета инж. Пламен Чернев за евродепутат от КБ

Благодаря на моята партия и правителството на Орешарски за това, което е направила за Сухиндол

Благодаря на моята партия и правителството на Орешарски за това, което е направила за Сухиндол. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на КБ Пламен Чернев пред препълнения площад в гр. Сухиндол. „Чисто нов път свързва Сухиндол и Павликени. Вече е готова първата част от обновеното трасе, а на втория етап ще бъде завършено цялото строителство. От 1952г не е правен нашия път за Павликени. През какви ли не правителства се борихме, но нямаше ни вопъл, ни стон. Ето сега с нашите народни представители, с нашият областен управител, първият етап вече е факт. Това ще продължи и в следващия период, ще го направим и до Павликени“, каза пред съгражданите си инж. Чернев.

„Само единни, както ние показахме преди една година, можем да усвояваме европейски фондове в Сухиндол. Факт е, че министърът на земеделието беше за първа копка на пейнтбол игрището и екопътеката, а след месец ще направим първа копка на дневния център за възрастни хора“, допълни кандидатът за евродепутат от КБ.

По думите му Европа не е толкова далеч от нас. „България е в Европа. Европа не е каквато беше, самите ние се променихме за 23 години”, каза той и призова съгражданите си да гласуват за ново, социално управление в Европа.

Благодарствен адрес на своя кмет връчиха възрастните хора от клуба на пенсионера „Сухиндолски връх“ с председател Виолина Петкова. „За безотказната помощ, спонсорство и внимание, с които обгражда нас, пенсионерите“, каза тя и пожела попътен вятър към евродепутатското място на своя кмет.

Благодарност към инж. Пламен Чернев изрази председателят на Общинския съвет в Сухиндол и общински председател на БСП Ивайло Отчев. За да подкрепят успешния червен кмет в кампанията му за евродепутат, в Сухиндол дойдоха народните представители Мариана Бояджиева и Милка Христова, областният управител инж.Георги Рачев и зам.областният управител Стефан Стефанов, областният председател на БСП Валентин Ламбев, както и много общественици от Велико Търново.

Целият площад запя песните на Тони Димитрова, по време на концерта-подарък за жителите на Сухиндол. В изпълненията се включи и кандидатът за евродепутат Пламен Чернев.