Младите от БСП се включиха кампанията на европейските социалисти за отбелязване на 9-ти май

Май 09, 2014 Новини БСП 0 685

По случай Деня на Европа Младежкото обединение в БСП се включи в общата кампания на младежката организация на европейските социалисти за отбелязване на датата

По случай Деня на Европа Младежкото обединение в БСП се включи в общата кампания на младежката организация на европейските социалисти за отбелязване на датата. „На 9-ти май 1950 г. първият президент на Парламентарната асамблея на Европа представя предложението си за създаване на обединена Европа. Европа, каквато е днес, не е Европа, която искаме. През последните години нямаме особени основания, които да ни доближават към първоначалната идея за европейска интеграция”, заяви лидерът на МО в БСП Вероника Делибалтова.

Всички младежки социалистически организации ще изпратят в социалните мрежи съобщение, че младите са против сегашната несправедлива, недостатъчно демократична и твърде бюрократична Европа. По случай Деня на Европа представители на МО в БСП се снимаха на моста на влюбените на фона на НДК, с които снимки младите социалисти ще се включат в общата кампанията на младежката организация на ПЕС.