Чуждестранни интелектуалци пристигат в България за дискусия на Достена Лаверн

Май 08, 2014 Новини БСП 0 1136

Кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България Достена Лаверн организира две дискусии на тема „За каква Европа мечтаем? Алтернативи на неолибералния модел в полето на културата и образованието”

Кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България Достена Лаверн организира две дискусии на тема „За каква Европа мечтаем? Алтернативи на неолибералния модел в полето на културата и образованието”. Двете дискусии ще се проведат както следва: на 09.05.2014 (петък), от 16:00ч. в Пловдив – залата на ресторант „Пълдин” в Стария град на Пловдив и на 10.05.20147 (събота) в София – от 11:00ч. в зала 7 на НДК.

 

Специално за дискусиите в България ще пристигнат: Хосе Мануел Фахардо – испански писател, директор на Международния фестивал за литература в Пуерто Рико и Ню Йорк; Бернар Ремо – журналист и директор на издателство Нюе Блу – Страсбург; Фарук Гюналтай – директор на едно от най-старите филмотечни кина в Европа „Одисей”; Од Боасе – журналист и фотограф; проф. д-р Петър Емил Митев – директор на Института за социални ценности и структури „Иван Хаджийски”; д-р Борис Попиванов – преподавател по политология в СУ „Св. Климент Охридски”.