Александър Симов: Ще ни трябва много време и работа, за да излезем от социалния срив, породен от десните политики

Май 04, 2014 Новини БСП 0 1266

Тези избори са изключително важни, защото имаме шанс да променим не само България, но и цяла Европа

Тези избори са изключително важни, защото имаме шанс да променим не само България, но и цяла Европа. Последните четири години десните политики в България ни донесоха такъв непоправим социален срив, че ще са необходими много години работа, за да излезем от това положение.  Това заяви на среща с граждани в община Божурище кандидатът за евродепутат от листата на КБ Александър Симов.  По думите му най-сигурният начин да се  осъществи тази промяна е с глас за БСП, защото само левицата предлага социална алтернатива на всички останали популистки медийни балони.

"Случилото се в Одеса е едно от най-чудовищните престъпления от началото на века. Точно заради такива зверства ЕС трябва да промени своята политика спрямо Украйна", категоричен бе Симов.


Корнерия Нинова: Нужна ни е победа на изборите, за да продължим да провеждаме социална политика

Тази победа ни е необходима, за да продължим да провеждаме социална политика в България. Това заяви на срещата в Божурище зам.-председателят на ПГ на КБ и председател на Комисията по социална политика Корнелия Нинова. По думите и само тогава ще може с усилията на БСП и КБ да се въведат напълно условията на младежката гаранция, като по този начин ще се осигури работа на хората до двадесет и девет години, да се затвърди политиката към пенсионерите, чиито пенсии трябва да нарастват всяка година, на работещите и да се осигурят по-високи доходи.