Младите от БСП подариха козунаци и яйца за Великден

Апр 17, 2014 Новини БСП 0 1018

Членове на младежкото обединение на БСП – Перник раздадоха великденски яйца на децата във филиала на ЦДГ №6 „Българче” в кв

Членове на младежкото обединение на БСП – Перник раздадоха великденски яйца на децата във филиала на ЦДГ №6 „Българче” в кв. Изток. Инициативата е едно изпълнено обещание на младите социалисти от началото на месец април. Станалата вече традиция акция е и продължение на вчерашната инициатива, когато те подариха великденски козунаци на хората от дома за възрастни „Св.Иван Рилски” в гр. Радомир.

„На такива празници трябва да бъдем по-отворени към хората и да се опитаме да бъдем по-добри с околните. Да си направим равносметка за наши постъпки, но най-вече да си пожелаем да бъдем живи и здрави, по-искрени и сърдечни”, коментираха пернишките младежи. Те казаха също, че такъв род събития са традиция за младежкото обединение в Перник и се случват не само за празници. „Ще продължим да радваме деца и възрастни с нашите инициативи и за напред”, категорични бяха те.

Младежкото обединение на БСП в Силистра също зарадва възрастни и хора в неравностойно положение в града по повод Великден, като им подари ръчно направени козунаци. Миналата година жестът на младежите социалисти бе за семейства с деца.