Младежкото обединение в БСП - Перник с великденска акция

Апр 16, 2014 ПЕРНИК Новини БСП 0 1206

Младежките организации на БСП Перник и БСП Радомир и кандидата за евродепутат от Коалиция за България Момчил Неков, който е и най-младият кандидат за член на Европейския парламент посетиха Дома за възрастни хора в гр

Младежките организации на БСП Перник и БСП Радомир и кандидата за евродепутат от Коалиция за България Момчил Неков, който е и най-младият кандидат за член на Европейския парламент посетиха Дома за възрастни хора в гр. Радомир по случай предстоящите великденски празници.

Младите социалисти зарадваха хората в дома със саморъчно направени козунаци и им пожелаха приятно посрещане на светлите празници.

 Кандидатът за член на Европейския парламент Момчил Неков разясни политиката на БСП за възрастните, подчертавайки че тя винаги е била ориентирана в интерес на хората. Те от своя страна споделиха за проблеми с неремонтирани улици в община Радомир. Момчил Неков и младите социалисти обясниха, че адресат на тези проблеми е местната общинска власт.

 Момчил Неков изтъкна важността на европейските избори и подкрепата за БСП на тях, за да може Европейската комисия да провежда политика за хората, а не за едрия капитал.