Сергей Станишев ще посети Петрич и Гоце Делчев

Председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев ще бъде гост на празника по случай Цветница в Петрич, традиционно провеждащ се на поляната пред хижа „Беласица”

Председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев ще бъде гост на празника по случай Цветница в Петрич, традиционно провеждащ се на поляната пред хижа „Беласица”. Официалното откриване на празничната програма ще започне в 12:30 ч.

В 16:00 ч., в Гоце Делчев лидерът на социалистите ще се срещне с представители на бизнеса и „Сдружението на предприемачите” от региона. Срещата ще се проведе в общинския клуб на БСП, ул. „Бяло море” № 7.

След 17:00 ч., в Изложбената зала на Дома на културата в Гоце Делчев, пл. „Македнония” № 1 Станишев ще вземе участие в дискусия на тема „Изборите за европейски парламент и грижата за младите хора”, на която ще бъдат приети и нови партийни членове.

От 18:00 ч., в Голямата зала на Дома на културата председателят на БСП ще проведе среща с актива на общинските структури на партията от Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен и Сатовча.