Александър Симов: Дясната политика претърпя пълен фалит

Апр 12, 2014 БЛАГОЕВГРАД Новини БСП 0 1048

Дясната политика претърпя пълен фалит

Дясната политика претърпя пълен фалит. От 10 г. в ЕС има управление, което не развива регионите в Европа.  Отчаянието и смазващата бедност е в най-бедния регион в Европа - България, където децата не учат, а работят, за да изхранват семействата си. За тези хора Европа е лишена от съдържание и за тях няма социална алтернатива. Това заяви на младежката кръгла маса „Европа на регионите, национални политики и местни приоритети” кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България Александър Симов. По думите му бюджетните ограничения, въведени от ЕНП в Европа, я лишават от перспектива. Според него само промяна на ръководството на ЕС може да осъществи нужната за всички европейци промяна. "Левите визии за бъдещето взеха превес, след като всички видяха, че дирижираните от олигархията протести се провалиха", каза още той. На въпросите за референдума в Крим, той отговори: „Аз съм напълно убеден, че трябва да запазим отношенията си с Русия.“

Емил Костадинов: Да направим ГЕРБ част от историята

Тази младежка кръгла маса е много добър пример как младите хора трябва да повлияят на въпроса: Каква Европа ни е необходима, за да бъде България по- добра?. Това заяви присъстващият на срещата народен представител от ПГ на КБ Емил Костадинов. Той приветства младите хора заради желанието им за по-добра Европа и за интереса им към европейската ситуация. По думите му навлизането на младите в политическия живот и заинтересоваността им за  случващото се в България и света, дава надежда за едно ново поколение от политически и социално ангажирани българи.

Според него предстоящите избори имат национално ключово значение.  „Трябва да се даде нов импулс и сили на правителството с победата на тези избори. За това ще ни е нужна и вашата помощ, да направим ГЕРБ част от историята. Те нямат място в бъдещето ", призова Костадинов.

Вероника Делибалтова: Цел на МО на БСП е да покаже, че младите се интересуваме от бъдещето на Европа

„Европейските институции все още не са познати за хората. Младежкото обединение в БСП е с основна задача в тази кампания да покаже, че младите хора се интересуваме от бъдещето на Европа”, заяви по време на кръглата маса новоизбраният председател на Младежкото обединение на БСП Вероника Делибалтова.