Александър Симов: БСП трябва да е първа политическа сила на евроизборите

Апр 07, 2014 Новини БСП 0 760

БСП трябва да бъде първа политическа сила на изборите

БСП трябва да бъде първа политическа сила на изборите. С политиката, която води вече почти година, тя показа, че знае как да осъществи нужните промени, не само за своите привърженици, но за българския народ като цяло. Това заяви на среща с Движението на ветераните в БСП в София кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България Александър Симов. Той подчерта, че поради значението на предстоящите избори не само за България, но и за бъдещето на Европа прави наложителна победата на лявото в европейските избори. "И БСП, и ПЕС показаха, че имат волята и силата да направят нужното, за да съборят наложеното от десните статукво през последните 10 години", категоричен бе той. По думите му това е единственият изход от финансовата криза и преходът към една просперираща и работеща Европа, която дава добро бъдеще на своите граждани.

Стоян Ташков: България трябва да отстоява своите каузи в ЕП

България трябва да играе активна роля във взимането на решения на европейско ниво. Не трябва обаче да забравяме и българските каузи, които трябва да са на преден план. Това подчерта кандидатът за член на ЕП Стоян Ташков на срещата с ветераните. Той подчерта, че негова лична цел като евродепутат ще бъде именно това - да отстоява интересите на българските граждани.

На срещата присъстваха и председателят на Движението на ветераните в БСП проф. Владимир Топенчаров и председателят на СГС на БСП Калоян Паргов