Обновеното БСП-Монтана посади дръвчета пред Младежкия дом

Мар 23, 2014 МОНТАНА Новини БСП 0 755

По повод настъпването на пролетта, след проведената 15-та отчетно-изборна конференция на БСП в Монтана, Янаки Стоилов, зам

По повод настъпването на пролетта, след проведената 15-та отчетно-изборна конференция на БСП в Монтана, Янаки Стоилов, зам.-председател на БСП, Александър Симов, кандидат за евродепутат и новоизбраният председател на Общинския съвет на БСП-Монтана Камелия Трифонова, засадиха дръвчета пред Младежкия дом. „С Александър ще посадим едно ляво дръвче, което да расте право нагоре“, каза Стоилов и пожела много здраве и успехи.

Янаки Стоилов: С общи усилия ще изведем България на пътя на развитието

Това е моята гордост. Радвам се, че това ще бъде и вашата гордост. Най-накрая имаме правителство, което да работи за хората от малките населени места. Доказателство за това са и проектите, които предстои да бъдат одобрени. Това заяви Илия Перчинков, кмет на с. Краводер, на откриването на реновирания парк в с. Краводер. Той пожела придобивките да бъдат увеличавани, пазени и използвани със здраве.

„Аз имам още по-амбициозни цели от г-н Перчинков. Не е достатъчно да се направят още няколко проекта. Голямата промяна ще се усети от повече хора, когато се развие земеделието, когато започне възстановяването на индустрията“, каза Янаки Стоилов, зам.-председател на БСП. По неговите думи тогава ще има работа и средства, за да се направят още повече неща. „Ние трябва да извадим нашата страна от дълбокия кален коловоз на Прехода, в който тя пребивава вече няколко дълги години и повече от две десетилетия“, допълни той. Според него това е голямото предизвикателство и задача. „Тя ще среща и много поддръжници в обществото. Тя ще предизвиква и голяма съпротива, защото тези интереси, които диктуваха развитието или по-скоро упадъка на България през последните години, няма как да печелят за сметка на повечето от хората. Бих искал нашите общи усилия да направят така, че ние да изведем България на пътя на развитието“, заключи Янаки Стоилов.

На събитието присъстваха още Петър Денчев, кмет на общ. Криводол, Юли Кацарски, председател на Общински съвет – Криводол.