Кирил Добрев: Не знам как Томислав Дончев ще обясни в Европа присъствието си в тефтера „Златанов”

Мар 18, 2014 Новини БСП 0 987

Народният представител от ПГ на КБ Кирил Добрев се срещна със социалисти от Габрово

Народният представител от ПГ на КБ Кирил Добрев се срещна със социалисти от Габрово. Основните теми на срещата бяха актуалната политическа обстановка и предстоящите евроизбори. Присъстващите заявиха готовността си да работят за победа на изборите. В тази връзка Добрев заяви, че не знае как водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев ще обясни „присъствието” си в тефтера на Филип Златанов, според който той е оказвал натиск върху Комисията за предотвратяване и установяване конфликт на интереси и при положение, че Европейската комисия е осъдила в доклада си действията, описани в тефтера.

Социалистите от Габрово изразиха удовлетворение от новия изборен кодекс, а присъстващите представители на малкия и среден бизнес проявиха интерес към новите възможности, които предлага Българската банка за развитие за бизнеса.

Кирил Добрев представи и новата мярка за заетост, която предвижда около 5000 души да помагат на МВР в борбата с битовата престъпност. "Не знаем как обществото ще го приеме и дали тези хора ще успеят да се впишат в системата. Но се надявам да се сработят добре с кметовете. Това ще даде възможност органите на реда да имат реално присъствие в малките населени места", каза още народният представител.