Социалистите от Хасковска област подкрепят категорично политиката и ръководството на БСП

Янр 26, 2014 ХАСКОВО Новини БСП 0 916

Ние, социалистите от Хасково, категорично заставаме зад политиките на НС на БСП, Правителството на Пламен Орешарски и остро осъждаме действията на Георги Първанов, президент на Р България  - 2002 – 2011 г

Ние, социалистите от Хасково, категорично заставаме зад политиките на НС на БСП, Правителството на Пламен Орешарски и остро осъждаме действията на Георги Първанов, президент на Р България  - 2002 – 2011 г. и Ивайло Калфин, депутат в ЕП. Тези техни действия поставят на изпитание единството на Партията и то в навечерието на важни избори, като обективно подпомагат нашия основен политически опонет – ПП „ГЕРБ”, се казва в декларацията, приета на  заседанието на ХХII—та Общинска конференция  на  БСП – Хасково.

„Политиките, водени до сега от БСП, са за демократична, икономически и социално активна държава. Държава, отговорна пред гражданите и предсказуема в действията. Държава, която се ръководи от националните интереси и активно участва в процеса на формиране на политиката на ЕС. Затова всякакъв опит за разцепване на социалистическата партия „отвътре” или „отвън” в навечерието на Избори,2014 за ЕП  трябва да бъде спрян. Убедени се, че с общи усилия, ние, социалистите, достойно ще се представим на предстоящите избори!”, се казва още в декларацията.

На конференции в Димитровград, Ивайловград, Симеоновград, Тополовград, община Минерални бани и др. социалистите също изказаха категоричната си подкрепа за политиката водена от БСП.