Димчо Михалевски изпрати поздравителен адрес по случай 110-годишнината на Пристанище Бургас

  Избраният за народен представител от Коалиция за България от област Бургас - инж

 

Избраният за народен представител от Коалиция за България от област Бургас - инж. Димчо Михалевски изпрати поздравителен адрес до ръководството и служителите на Пристанище „Бургас" по случай 110-годишнина от създаването на най-голямото търговско пристанище у нас.

„Щастлив съм да ви поздравя по случай 110-годишният юбилей на най-голямото и най-старо търговско българско пристанище.  Годишнината е повод за празник на всички жители на област Бургас, тъй като пристанището е пряко свързано с развитието на града и региона, с живота на всеки от нас. 110-години в българската икономика е повод за равносметка и нови надежди", пише в адреса си инж. Михалевски.

„Уверен съм, че посрещате празника с чувство на гордост и удовлетворение, и с поглед, устремен към новите предизвикателства. Поздравявам ви за всички ваши професионални достижения, постигнати с воля и упорит труд, и ви желая здраве, самочувствие, и бъдещи успехи! Нека пристанище „Бургас" продължи добрите традиции в областта на морската търговия, корабоплаването, отличното качество", заключва народният представител.

Припомняме, че сред ангажиментите на Коалиция за България в Бургас е изграждане на интермоделен транспортен възел в Бургас  (пристанище-летище-контейнерен терминал) за стимулиране на инвестициите и привличане на трафик от хора, стоки и капитали. Сред поетите ангажименти е и преместване на ИА „Морска администрация" и  ДП „Пристанищна инфраструктура" от столицата и във Варна и Бургас, където са експертите в бранша.