Жельо Бойчев: Паднаха маските на ГЕРБ и грозната истина излезе наяве

Май 09, 2013 Новини БСП 0 1015

Паднаха маските на ГЕРБ и грозната истина излезе наяве

Паднаха маските на ГЕРБ и грозната истина излезе наяве. Тя не е компромат. Доказателствата са налице и българската прокуратура твърди това. Разкри се престъпното управление, което сме имали последните години. Обещах ви, че Борисов и обвиняемият Цветанов ще останат в миналото. Днес трябва да покажем червен картон на ГЕРБ с бюлетина номер 5! Това заяви водачът на листата на Коалиция за България в 23 МИР Жельо Бойчев по време на закриването на кампанията на Коалиция за България в НДК в София.

Бойчев отбеляза, че днес вече никой не се съмнява, че всичко това се е случвало в България. „ЕП ще постави въпроса за подслушването. Дошло е време разделно, време за радикална промяна. Аз вярвам в хората на България, в тяхната мъдрост и чувство за достойнство", категоричен е той.

Жельо Бойчев припомни, че само преди месец е обещал, че БСП ще проведе най-откритата, честна и скромна кампания в София. „Направихме го. Проведохме хиляди срещи. Видяхме много болка, отчаяние, страх, липса на вяра. постарахме се да представим нашата програма и решения. Днес сме удовлетворени, че спечелихме битката за морала и почтеността в политиката", каза Жельо Бойчев.

Той бе категоричен, че само със силата на хората БСП може да победи и да постави ново начало.