Петър Чобанов: За голямата промяна е нужна голяма партия, като БСП

Май 08, 2013 Новини БСП 0 835

  На 12 май Коалиция за България ще бъде първа политическа сила, защото има най-пълната и комплексна управленска програма

 

На 12 май Коалиция за България ще бъде първа политическа сила, защото има най-пълната и комплексна управленска програма. Това заяви пред избиратели в квартал "Коматево" кандидатът от гражданската квота на и втори в пловдивската листа на социалистите Коалиция за България доц. д-р Петър Чобанов. Жителите на квартала се оплакаха пред него и колегите му от множеството кражби и обири по домовете им. Те бяха категорични, че липсва  сигурност за имуществото и децата им. Не на последно място, жителите на „Коматево" се оплакаха от високата безработица и ниските доходи.

„Българската социалистическа партия предлага реални и изпълними управленски решения и във времето е доказала, че изпълнява обещанията си по отношение на работни места и доходи", посочи Петър Чобанов. 
Той подчерта, че освен това БСП разполага с екип от експерти и специалисти, които имат потенциала да изпълнят заявената програма. 
„За голямата промяна е нужна голяма партия, като БСП, затова в неделя хората ще предпочетат №5 в интегралната бюлетина", заяви пред жителите на „Коматево" Петър Чобанов. „Не е нужно да си специалист, за да видиш, че хората са разочаровани и потресени от разкритията и цинизма на бившите управляващи", каза жена от квартала пред социалистите.

Във връзка с обществения ред и сигурност доц. Чобанов поясни, че проблемите ще се решат когато полицията излезе от офисите на фирмите и се върне там, където и е мястото, т. е. да гарантира сигурността, собствеността и спокойствието на хората.