Сергей Станишев: Участваме на изборите с чувство за отговорност и кауза

Апр 28, 2013 Новини БСП 0 793

  Коалиция за България участва в изборите със силно чувство за отговорност и кауза

 

Коалиция за България участва в изборите със силно чувство за отговорност и кауза. Това заяви лидерът на социалистите Сергей Станишев на площада в Русе. „ГЕРБ не предлагат нищо ново, а само повече от същото. Ние не даваме празни обещания, а поемаме конкретни ангажименти", изтъкна председателят на БСП. Той поздрави румънския премиер Виктор Понта, който дойде в Русе специално, за да подкрепи социалистите. Станишев подчерта значението на доброто сътрудничество между България и Румъния, за да имат по- добър стандарт на живот хората в двете страни.

„Сергей Станишев беше до мен, когато бях в опозиция и ми помогна много, за да спечеля изборите. Затова искам да видя как той, Пламен и неговата партия печелят изборите", каза Виктор Понта и пожела успех на Пламен Орешарски като следващия  министър-председател.

„Победата за нас не е самоцел, а възможност да спрем негативните тенденции от последните 4 години, да върнем надеждата за България и да дадем перспектива за нашите деца", каза Орешарски. „На 12 май гласуваме за възстановяване на държавността и демокрацията, за хляб и справедливост", добави водачът на листата на Коалиция за България в Русе и Враца Янаки Стоилов.

На площада в Русе дойдоха водачите на листите на Коалиция за България в Разград - Татяна Буруджиева, Шумен - Димитър Дъбов, Добрич - Явор Гечев и Търговище - Явор Куюмджиев.