Кирил Добрев посети община Годеч

Съществуващото сметище в района на община Годеч и регионалното депо в Костинброд, както и проблемите с водоснабдяването, вълнуваха жителите на община Годеч, при срещата с народния представител от София област Кирил Добрев

Съществуващото сметище в района на община Годеч и регионалното депо в Костинброд, както и проблемите с водоснабдяването, вълнуваха жителите на община Годеч, при срещата с народния представител от София област Кирил Добрев.

„Ще направя питане към министъра на околната среда във връзка с екологичния минимум вода, който трябва да влиза в Годеч и каква част отива за каскада Петрохан” – каза Кирил Добрев. „Виждам, че наистина проблемът с водоснабдяването на района е голям. Общината няма какво да направи по въпроса, тъй като водоснабдяването е в ръцете на частна фирма.” – допълни народният представител. При срещата си с жителите на с. Шума, Кирил Добрев се запозна с опасенията им, че и тази зима ще има проблем със снегопочистването в района. Почти целия бюджет на общината през миналата тежка зима, е отишъл за покриване на разходите, свързани със снегопочистването.

По време на разговорите с жителите на община Годеч бяха обсъдени и наболели въпроси, свързани със социалната политика, ниските нива на пенсиите и липсващата здравна реформа.

„Образованието и здравеопазването са основни приоритети на БСП и ние ще предложим конкретни реформи в тези области” – сподели пред присъстващите Кирил Добрев. „Времето работи за нас, защото хората започват да се осъзнават пагубния ефект на политиката на ГЕРБ, но и ние трябва да сме подготвени за много тежки избори.” – допълни Добрев.

Срещата с жителите на община Годеч е част от многобройните срещи на народните представители Кирил Добрев и Драгомир Стойнев в населените места от София област. „До края на годината сме си поставили за цел да посетим всички населени места и да разговаряме с възможно най-много хора.” – подчерта Кирил Добрев. „Приемани сме изключително радушно навсякъде. Хората наистина са отчаяни и дълбоко разочаровани от това правителство и търсят промяна.” – допълни народният представител от БСП.