"Правна клиника" стартира БСП - Трявна

Инициативата „Правна клиника" за безплатна юридическа помощ стартира БСП  - Трявна на 29 октомври

Инициативата „Правна клиника" за безплатна юридическа помощ стартира БСП  - Трявна на 29 октомври. Всеки трети понеделник на месеца,  студентът по право последен курс - член на БСП, Цонко Кръстев, ще дава безплатни правни консултации на желаещите граждани. Срещите ще се състоят в клуба на БСП в Трявна.

Начало на "Правна клиника"  даде Ивелин Николов, депутат от КБ в 41 НС. "Радвам се, че има такaва инициатива, която ще бъде полезна на гражданите. Пожелaвам успех на Цонко и се надявам идеята за "Правна клиника"от регионална да се превърне в национална", сподели пред присъстващите Николов.

За да пожелaят успех на младия социалист, в клуба на БСП се бяха събрали областният председател на левицата Николай Григоров, лидерът на БСП в Трявна Татяна Рачева, граждани.

На 19 ноември от 10 до 13ч. Цонко Кръстев очаква  всеки, на когото може да бъде полезен с правен съвет. "Нека поне за малко да забравим за политика, за избори и да видим какво можем да направим за хората тук и сега", мотивира участието си в инiциативата Кръстев.