Жени-социалистки от Пещера, Велинград и Пазарджик отбелязаха 8-ми март

Пазарджик: С весело настроение и импровизирани поетични рецитали по стихове на Станка Пенчева, Евтим Евтимов, Пеньо Пенев, Никола Вапцаров и др

Пазарджик: С весело настроение и импровизирани поетични рецитали по стихове на Станка Пенчева, Евтим Евтимов, Пеньо Пенев, Никола Вапцаров и др. Общинските клубове на Обединението на жените-социалистки за паритет и солидарност в БСП в Пещера, Велинград и Пазарджик отбелязаха Международния ден на жената- Осми март.

„ Много сме и имаме най-отговорната роля-тази на жената, която е призвана да обединява, затова мъжете трябва да се съобразяват с нас  и да са солидарни с нас ", сподели пред събралите се над 90 представителни на нежния пол в ресторант"Перистера" в гр.Пещера Анастасия Младенова, председател на Общинския съвет на социалистите. В празника се включиха и жените във Велинград, а пазарджишкият общински клуб събра своите представителки на чаша червено вино. За празничната програма се погрижи Вокална група"Георги Шаранков" към читалище"Виделина" с художествен ръководител Карамфила Григорова.