ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН И НА ДОБЪР ЧАС!

Сеп 17, 2012 Новини БСП 0 1208

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, СКЪПИ УЧЕНИЦИ, УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, Разрешете ми от името на Българската социалистическа партия, от Парламентарната група на „Коалиция за България"  и от мое име да ви поздравя с началото на учебната година

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Разрешете ми от името на Българската социалистическа партия, от Парламентарната група на „Коалиция за България"  и от мое име да ви поздравя с началото на учебната година.

Има нещо символично в това, че тази година поставяме началото на учебната година в деня, в който честваме Надеждата, Вярата, Любовта, Мъдростта - добродетелите, които се съхраняват и развиват чрез българското училище.  

 Скъпи ученици, 

Днес вие прекрачвате прага на училището. Предстои ви дълъг път в овладяване на знанието. Вие сте нашето бъдеще, нашият утрешен ден на. В класната стая се учат компютърните специалисти, лекарите, инженерите, учените, учителите, архитектите, писателите, артистите, музикантите, художниците, офицерите, земеделските производители, строителите на България на ХХІ век. Бъдете здрави и много щастливи! Желая ви откривателски дух и несекващо любопитство към света и неговите подробности!

Уважаеми учители,

В този първи ден на учебната година бих искал да ви уверя, че ние, българските социалисти, се прекланяме пред вашия духовен подвиг. Пожелаваме ви спорна и ползотворна учебна година!

     ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН И НА ДОБЪР ЧАС!

Сергей Станишев, Председател на НС на БСП