Евродепутат Илияна Йотова с наръчник за кариерно развитие

  Депутатът от Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент и член на Комисията по заетостта и социалните въпроси, Илияна Йотова, стартира днес своята най-нова инициатива - „Наръчник за кариерно развитие" (в прикачения файл)

 

Депутатът от Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент и член на Комисията по заетостта и социалните въпроси, Илияна Йотова, стартира днес своята най-нова инициатива - „Наръчник за кариерно развитие" (в прикачения файл). Изданието е част от кампанията на  европейските социалисти за борба с младежката безработица и има за цел да послужи като пътеводител за всички млади хора, които са изправени пред предизвикателствата на съвременния пазар на труда и търсят своето място в него.  Наръчникът ще се разпространява свободно в интернет, за да се улесни максимално достъпът на всички млади българи до него.

В този наръчник младежите ще намерят отговори на редица въпроси, с които се сблъскват по пътя на своята професионална реализация. Акцентът е поставен върху  младежкото предприемачество, начините за стартиране  на собствен бизнес, възможностите за професионална мобилност и работа както в българските, така и в европейските институции.

Наръчникът за кариерно развитие може да бъде намерен в достъпен формат на официалната страница на Илияна Йотова :

http://ilianaiotova.eu/