Антон Кутев се извини на перничани

Май 30, 2012 Новини БСП 0 931

По повод многобройните реакции за коментара на депутата от ПГКБ Антон Кутев във Фейсбук за земетресението в Перник, той заявява: „Съжалявам, че думите ми за земетресението в Перник предизвикаха брожения и възмущение в обществото

По повод многобройните реакции за коментара на депутата от ПГКБ Антон Кутев във Фейсбук за земетресението в Перник, той заявява: „Съжалявам, че думите ми за земетресението в Перник предизвикаха брожения и възмущение в обществото. Извинявам се на перничани и на всички граждани, които са се почувствали засегнати."

Отношението на БСП и на ПГКБ беше ясно показано с присъствието на депутата от Перник Ангел Найденов в засегнатите райони още от  първия ден. Беше направено дарение за засегнатите. Съпричастност и подкрепа на пострадалите, както и идеи за подобряване на системите за обезщетяване при бедствия, предложи председателят на НС на БСП Сергей Станишев. Вчера той, двамата зам.- председатели на ПГКБ Ангел Найденов и Михаил Миков и депутати от левицата отново посетиха Перник, огледаха засегнатите сгради и разговаряха с хората.