БСП няма да прави компромиси с морала и закона

Май 17, 2012 Новини БСП 0 990

Изнесените информации за тайни договорки на общинския председател на БСП Сливен Мартин Славов ще бъдат проверени от Общопартийната контролна комисия на БСП

Изнесените информации за тайни договорки на общинския председател на БСП Сливен Мартин Славов ще бъдат проверени от Общопартийната контролна комисия на БСП.  Ще бъдат наложени най- строгите партийни наказания, ако се потвърдят изнесените в пресата данни. БСП няма да прави компромиси с морала и закона. В нея нямат място хора, които очернят  името й. Партията не е за продан и никой няма право да петни морала на хилядите почтени социалисти.

За БСП е много важно изборите в България да са честни и по волята на гражданите. И не случайно на предстоящото заседание на 48 Конгрес на партията ще се разглежда документ с такова съдържание. БСП има ясна позиция, заклеймяваща изборните манипулации, и няма да отстъпи от нея. Подобни разговори и нереализирани амбиции на отделни личности ги поставят извън принципите на партията. БСП е показала, че има разум да се чисти от подобни явления.

Секретарят на НС на БСП Евгений Узунов изпрати писмо до в. Преса, в което споделя принципната и последователна позиция на редакцията срещу задкулисните договорки и търговията с политическо влияние.