Социалистите в Подуяне искат Вигенин или Станишев за лидер на партията

Членовете на Районната организация на БСП в Подуяне избираха на конференцията си днес между четири кандидатури за председател на националния съвет на БСП: Георги Първанов, Костадин Паскалев, Кристиан Вигенин и Сергей Станишев

Членовете на Районната организация на БСП в Подуяне избираха на конференцията си днес между четири кандидатури за председател на националния съвет на БСП: Георги Първанов, Костадин Паскалев, Кристиан Вигенин и Сергей Станишев. 

Най-много гласове получиха досегашният председател на Районната организация в Подуяне Кристиан Вигенин и настоящият председател на националния съвет на БСП Сергей Станишев.

Четири са предложенията на социалистите от Подуяне за членове на Националния съвет на партията: Димитър Данчев, Кристиан Вигенин, Симеон Симеонов и Юлия Рашева.

За членове на Градската контролна комисия на БСП са издигнати Веселин Гъжев и Стоян Славов, а за членове на Общопартийната контролна комисия - Владислав Алексиев и Десислава Андонова.

Новият председател на Районната организация на БСП в Подуяне е Димитър Данчев, а новоизбраният председател на Контролната комисия - Стоян Славов.