Сергей Станишев: Най-силният партньор на БСП са хората

Фев 22, 2012 Новини БСП 0 1467

  „Най-силният партньор на БСП са хората в страната", заяви лидерът на социалистите Сергей Станишев при посещението си в Монтана

 

„Най-силният партньор на БСП са хората в страната", заяви лидерът на социалистите Сергей Станишев при посещението си в Монтана. По думите му е важно БСП да води политика, насочена към реалните проблеми на гражданите. Според него именно на тази основа може да бъде преборен ГЕРБ. Станишев отбеляза, че е важно хората да са непримирими към начина, по който ГЕРБ проведе последните избори - безобразно и разбойнически, под покровителството на Цветан Цветанов.

Сергей Станишев отбеляза, че при едно бъдещо управление задача на БСП ще бъде провеждането на активна социална политика и възстановяване на отнетите през последните две и половина години социални придобивки на гражданите. Според председателя на БСП на страната ни е нужно отговорно управление, което да гарантира финансова стабилност, икономически растеж и активна социална политика. Станишев изтъкна, че при управлението на ГЕРБ страната ни върви надолу. Той даде пример с област Монтана - предишното правителство осигури 250млн.лв. инвестиции и създаване на нови работни места, докато през последните две години и половина безработицата в областта е нараснала до около 20%.