Атанас Зафиров, БСП за България: Лявомислещите хора сме единни. Не вярвайте на дубликатите, те крадат гласа ви и го хвърлят в коша

04.06.2024

Кампания очи в очи с хората, така продължават предизборните срещи на кандидатите за народни представители от “БСП за България” в 29 МИР –  Хасково. Тази вечер в препълнената зала  “Хасково” те проведоха поредния открит и честен разговор за бъдещето на Хасковска област, България и Европа.

Водачът на листата на КП “БСП за България” за 29 МИР –  Хасково Атанас Зафиров благодари на всички  членове и симпатизанти на БСП за това, че полагат всички усилия, за да постигне столетницата успех на изборите в Хасковска област.

Призовавам избирателите да гласуват със сърце и с разум за хората , които не ги подведоха, които не пристъпиха нито милиметър от своите обещания.  БСП доказахме, че в България може да се прави социална политика.  БСП е този социален вектор на управление, който гарантира социална сигурност и спокойствие на хората,” каза Зафиров.

Атанас Зафиров заяви, че е оптимист за изборите на 9 юни, за което основание му дават разговорите с хората.

Сблъскваме се с ужасяващи проблеми и диспропорции.  Хасково продължава да бъде най- бедната област в страната по размер на Брутния вътрешен продукт на глава от населението. Въпреки прекрасните условия и хора в региона. Виждаме лоша инфраструктура, сринато здравеопазване,некачествено образование.Това са все неща, които сме заложили в нашата програма и които ще бъдат на дневен ред в работата ни в следващото Народно събрание” каза Зафиров.

Вторият в листата на “БСП за България” за 29 МИР  Хасково Смиляна Нитова, която е депутат в няколко парламента припомни, че в миналите мандати столетницата е показала и доказала, че е предвидима политическа сила.

Коалиция “БСП за България”е единствената политическа сила, която не се подаде, не се продаде и каквото обеща го изпълни. Поели сме ангажименти към нашите избиратели и трябва да ги изпълним” каза Нитова.

В  заключение водачът на листата на “БСП за България” за  Хасково Атанас Зафиров призова гласоподавателите, най- вече лявомислещите хора, да не гласуват за партии- ментета. Да не гласуват за партии, които крадат буквално техния вот и го хвърлят в коша. Да не гласуват за партии и коалиции, които са доказали, че са създадени само за да късат гласове от БСП.

Голямото ляво обединение вече е факт. Ние, лявомислещите хора сме единни. Това, че бяха създадени някакви дубликати, които да крадат от нашите гласове, няма да ни спре. Защото в тази битка ние не сме сами. С нас са социалдемократи, еколози, с нас са патриотичните организации, тракийци, с нас са честните комунисти. И основният ни съюзник в тези избори, това са българските граждани”, каза Зафиров и апелира на 9 юни  българските граждани да гласуват  и да подкрепят КП “БСП за България”, с номер 24 в интегралната бюлетина за Европейски парламент и за Народно събрание .

На срещата с членове и симпатизанти  в  Хасково присъстваха и кандидатът за евродепутат от “БСП за България” Филип Попов и бившият социален министър и настоящ народен представител  Георги Гьоков.