Стефан Данаилов: Осмицата трябва да гарантира хляба на хората

Окт 10, 2011 Новини БСП 0 1204

Много емоции и усмивки съпътстваха срещата на кандидата за вицепрезидент Стефан Данаилов с гражданите на Тополовград и Елхово

Много емоции и усмивки съпътстваха срещата на кандидата за вицепрезидент Стефан Данаилов с гражданите на Тополовград и Елхово. Данаилов отдели време на всеки човек, който го спря за автограф или за да поговорят, убеден, че колкото по- близо е до хората и колкото повече чуе от тях, толкова ще бъде по- мотивиран за изборната победа.

В Тополовград Стефан Данаилов донесе като подарък хляб във формата на осмица, какъвто е номерът на изборната бюлетина на кандиадт-президентската двойка на БСП. В подаръка Данаилов разтълкува посланието, че осмицата трябва да гарантира хляба на хората. Кандидатът за вицепрезидент отбеляза, че при срещите си из страната забелязва, че много българи са разочаровани, обезверени  и са забравили да се усмихват. Затова той приема като своя мисия да върне усмивките на лицата им, започвайки с кампанията си „Сърце до сърце".

Стефан Данаилов подкрепи кандидатите на БСП за кметове на Тополовград и на Елхово - Кера Спирова и Татяна Дюлгерова и изрази дълбокото си убеждение, че те могат да са успешни стопани на общините си и да бъдат близо до сърцата на гражданите.