Сергей Станишев: Време да се сложи край на управлението на ГЕРБ

Окт 10, 2011 Новини БСП 0 1473

  ГЕРБ насаждат страх сред хората, но скоро ще разберат, че от страха по-лошото е бедността

 

ГЕРБ насаждат страх сред хората, но скоро ще разберат, че от страха по-лошото е бедността. Това заяви председателят на НС на БСП Сергей Станишев при срещата си с гражданите на Лом. Той беше категоричен, че е време да се сложи край на управлението на ГЕРБ и очаква на 23 октомври избирателите да накажат управляващите заради тяхната антисоциална политика. Лидерът на БСП с тревога сподели, че през последните месеци пътува много из страната и не помни някога преди това да е срещал толкова отчаяни хора - всички те признават открито, че живеят все по- трудно и не чувстват подкрепата на държавата.  

Станишев заяви, че мисията на БСП на предстоящите избори е да спре ГЕРБ и да върне надеждата на хората. Той изрази подкрепата си за кандидатите на БСП за общински съветници и за кандидата за кмет на Лом Пенка Пенкова.

По повод събитията в Катуница Станишев призова Бойко Борисов да каже кой от ГЕРБ се е договарял с Кирил Рашков и срещу какво. „Нека най-големият отпускар Цветан Цветанов да каже кой от ГЕРБ се е договарял с Кирил Рашков и за какво", добави лидерът на БСП.