БСП с пълна листа в Хасково: Основният ни приоритет е борбата с ниските доходи

07.04.2024 г.

„Основният ни приоритет е борбата с ниските доходи“, заяви Атанас Зафиров, който е водач на пълната листа на „БСП за България“ за изборите за народни представители на 9 юни в Хасковска област.

Той посочи, че Хасково продължава трайно да е на едно от последните места в България по доходи, което по неговите думи не прави чест на управляващите, които по време на избори дават обещания, а после не ги спазват. „Нашата основна цел е борбата с неравенствата, ниските доходи, за повече работни места и инфраструктура“, уточни заместник-председателят на БСП.

Зафиров каза, че ще водят толерантна и позитивна кампания, като определи за основен опонент в изборите ГЕРБ и моделът „Бойко Борисов“. Той каза, че БСП няма политически врагове, но като враг може да се определи ниската избирателна активност и призова всички български граждани да гласуват.

„Смятам, че последователната политика през последните месеци и години дава основание да смятаме, че българските граждани ще разчетат правилно нашите послание и ще ни дадат своето доверие“, коментира Зафиров, който допълни, че в последния парламент Хасково е имал достоен представител в лицето на втората в листата Смиляна Нитова, която е бил сред най-активните депутати.

Атанас Зафиров определи листата като балансирана, в която има хора с опит и от повечето общини в областта, което според него е предпоставка за един добър резултат.

Листата на „БСП за България“

1. Атанас Зафиров Зафиров

2. Смиляна Николова Нитова-Кръстева

3. Пламен Минчев Панев

4. Георги Апостолов Бекяров

5. Васил Иванов Точков

6. Янка Тодорова Чолакова

7. Ясенка Киркова Симитчиева

8. Иван Петков Педев

9. Делян Митков Делчев

10. Янко Атанасов Илиев

11. Вълчан Николов Тодоров

12. Мария Красимирова Петкова

13. Надежда Иванова Янакиева

14. Георги Трифонов Соватчиев

15. Захарин Страхилов Марков

16. Коста Петков Стоев