Социалистите в Пловдив с подкрепа за възрастните хора в кампанията на БСП „Солидарен Великден”

Май 05, 2024 Новини БСП 0 833

05.05.2024

Социалистите в Пловдив подкрепиха на празника възрастни хора като дариха козунаци и пакети с хранителни продукти от първа необходимост. Иван Петков, Анастас Ангелов, Пламен Назъров и координаторът на Младежкото обединение в града на тепетата Стефан Георгиев се включиха заедно с още млади хора, социалисти, симпатизанти и съмишленици в кампанията, която БСП превърна в традиция. 

На празника днес социалистите бяха в един от големите райони на Пловдив – „Кючук Париж”, инициативата им продължава и в следващите няколко празнични дни. 

БСП провежда за пета поредна година кампанията си „Солидарен Великден“, доказвайки, че последователно работи в подкрепа на хората, както с конкретни политики и законодателни мерки, така и с дарителски инициативи в цялата страна.

„Солидарен Великден” стартира по инициатива на лидера на партията Корнелия Нинова и подпомага възрастните и хората в неравностойно положение. Даряваните хранителни продукти са български, целта е да се подпомогнат както нуждаещи се семейства за великденските празници, така и родното производство и малките български фирми.

И тази година кампанията се провежда в цялата страна, като вече пакети са раздадени на хиляди души в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Казанлък, Велико Търново, Лясковец, Пазарджик,  Хасково, Ямбол, Сливен, Нови Пазар, Разград, Първомай, Гоце Делчев, Перник и много други български градове и малки населени места.