БСП в Несебър официално стартира предизборната си кампания

Председателят на Общинския съвет на БСП Несебър Кирил Жеглев откри тържеството за официалния старт на предизборната кампания на партията в несебърската община

Председателят на Общинския съвет на БСП Несебър Кирил Жеглев откри тържеството за официалния старт на предизборната кампания на партията в несебърската община. Пред насъбралото се множество от хора от всички съставни селища на общината в голямата зала на хотелски комплекс “Мираж” кандидатите за съветници бяха представени от Пенка Аврамова.
Листата, чийто водач е Кирил Жеглев, включва още: Стоян Георгиев, Добринка Тожарова, Николай Атанасов, Никола Михайлов, Яни Янулов, Иван Великов, Георги Боков, Веселина Топалова, Петър Тодоров, Петър Радев и Вълкан Дойчев.БСП подкрепя издигнатите кандидатури за кметове на: в Гюльовца на Дечко Тодоров от коалиция “Либерален съюз Несебър”, от Кошарица-Павел Павлов, от Оризаре - Неделчо Недялков, от Свети Влас - Иван Николов и тримата от МОРЕ, Христо Николов от политически клуб “Тракия” за Тънково.В Обзор БСП ще подкрепи издигнатия от Инициативен комитет Кирил Стоянов,а за кмет на Община Несебър независимия Николай Димитров,също издигнат от Инициативен комитет.
След представянето на акцентите от предизборната платформа с приветствие към присъстващите се обърнаха народните представители Румен Петков и Пенко Атанасов. Те потвърдиха заявената по-рано подкрепа за независимия кандидат за кмет на Община Несебър Николай Димитров от общинското и областното ръководство на БСП заради открояващата се социална политика през първия му мандат и заявеното категорично намерение да не допусне промъкването на мутри в местната изпълнителна власт. Областният председател Атанас Зафиров призова да се гласува и за кандидатите на БСП за Президент и Вицепрезидент Ивайло Калфин и Стефан Данаилов.