Стефан Данаилов: С Ивайло Калфин сме готови да защитаваме всяка гражданска инициатива, полезна за хората и обществото

Окт 09, 2011 Новини БСП 0 1014

Моята безкрайна мечта е да видя народа си щастлив, каза кандидатът на БСП за вицепрезидент Стефан Данаилов пред препълнената зала на Драматичния театър „Невена Коканова" в Ямбол

Моята безкрайна мечта е да видя народа си щастлив, каза кандидатът на БСП за вицепрезидент Стефан Данаилов пред препълнената зала на Драматичния театър „Невена Коканова" в Ямбол. Като доказателство за искреното си желание, Стефан Данаилов от сърце подари на хората от Ямбол постановката „Чичовци" в събота вечер.

По- рано през деня кандидатът на БСП за вицепрезидент се разходи из Ямбол, за да поговори лично с гражданите. Данаилов сподели, че от срещите си досега с хората е видял, че те действително искат промяна. „Хората не са доволни от живота си и аз и Ивайло Калфин искаме това да се промени", заяви кандидатът за вицепрезидент. По думите му българите искат в президентската и в кметските институции да застанат разумни, благородни хора. „Ние с Ивайло Калфин сме готови наистина да защитаваме всяка гражданска инициатива, полезна за хората и обществото", посочи Данаилов.

По време на своята предизборна обиколка кандидатът на БСП за вицепрезидент се отклони от маршрута си, за да посети новооткритите археологически находки на проф. Даниела Агре в района на село Княжево, Тополовградска община. За първи път в България се открива тракийски тюрзис от края на V началото на IV век  преди Христа. Откритието  е част от ядрото находки от времето на  одриските царе, което представлява голяма двуетажна сграда с фасадна стена, четири големи помещения, голямо количество тракийска и гръцка керамика, три вида керемиди, колони, стълбище, улеи. Проф. Агре отбеляза, че проф. Данаилов винаги е носел късмет на големите й археологически находки. За да се запознаят със Стефан Данаилов, на разкопките бяха дошли и английски семейства, които живеят в района.