БСП към военноинвалидите и военнопострадалите: Почит за доблестната ви служба пред Отечеството и подкрепа за социалните ви каузи

Мар 29, 2024 Новини БСП 0 645

29.03.2024

Поздравителен адрес от името на председателя на БСП и ПГ на “БСП за България” Корнелия Нинова връчи заместник-председателят на партията Атанас Зафиров, който взе участие в тържеството, посветено на 109-та годишнина от основаването на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите. 

“С чувство на дълбоко уважение  се обръщаме към вас, за да припомним заслугите ви към Родината. Вашата доблестна служба, себеотрицание и готовност за саможертва, вашето мъжество и твърдост могат да бъдат образец на поколения българи.

Имате нашата пълна подкрепа в отстояването на вашите социални каузи, усилията ви в областта на патриотичното възпитание и родолюбието, както и в стремежа за осигуряване на достоен живот за пострадалите при изпълнението на воинския си дълг пред Отечеството!” се казва в поздравителния адрес, който Атанас Зафиров връчи на председателя на съюза мл.л-т о.з.инж.Петър Велчев.