Нинова за Шенген: Управляват ни некадърници и предатели на националния интерес. Оставка

Дек 30, 2023 Новини БСП 0 1096

30.12.2023 г.

Сглобката се роди с лъжа и управлява с лъжи. Да, имат гласове в парламента, но нямат никакъв морал. Излъгаха избирателите си, на които обещаваха да се "изчегъртват" взаимно, в интерес на България. А се събраха в свой личен интерес.

Излъгаха, че ще променят Конституцията, с цел да има справедлива съдебна система. Промениха я, с цел да овладеят съдебната система. За прикритие облякоха всичките си лъжи в евроатлантизъм. Но тези хора са най-големите рушители на европейската ни перспектива и същност. Те са козируващи страхливци, които залагат интересите и бъдещето на страната.

Към никоя държава не са поставяни изисквания за Шенген, както към България. Изпълнили сме всички условия и заслужаваме всичко- пълноценно включване в Шенген. Без измислени разделяния - по въздух, по вода, но без суша. Вместо това- нищо. Свидетели сме на поредната лъжа на сглобката- били ни допуснали частично. Да, ама не. Никъде не са ни допуснали, защото ни управляват некадърници и предатели на националния интерес.

Външната политика е изцяло в ръцете на ГЕРБ. Министърът на външните работа е техен, а председател на парламентарната комисия по външна политика е самият Бойко Борисов, който отново се прави на опозиция сам на себе си. Кой ще поеме отговорност за този провал? Ако е вярно, че са се съгласили на подхвърлени трохи срещу приемане на бежанци от Сирия и Афганистан, това е причина за незабавна оставка на правителството.