Ивайло Калфин: Когато България иска, тя може!

Сеп 20, 2011 Новини БСП 0 1317

"Когато България иска, тя може! Тези избори са важни, за да спрем ГЕРБ, да спрем политиците, които не се интересуват от нищо друго, освен от собствения си образ по телевизията!"

"Когато България иска, тя може! Тези избори са важни, за да спрем ГЕРБ, да спрем политиците, които не се интересуват от нищо друго, освен от собствения си образ по телевизията!". С тези думи Ивайло Калфин се обърна към хората от Кърджали, които учредиха поредния клуб за подкрепа на кандидат-президентската двойка на БСП Калфин-Данаилов. Ивайло не пропусна да припомни, че Ламбо е част от общинската организация на партията в Кърджали - място от особена важност за именития актьор и общественик.

"Ежедневието на българите е последното нещо, от което се интересуват управляващите. Унищожиха земеделието - да се оправят стопаните сами, нали има свободен пазар. Спряха парите за болниците -  всеки да се спасява сам. Никаква политика към младите хора - нали те са свободни, да ходят където искат, няма нужда да остават у дома". Така иронично обобщи ситуацията в страната кандидат- президентът. Той подчерта, че Бойко Борисов само чака да седне в президентството чрез някой друг, за да узурпира цялата власт и да запуши устите на хората и на институциите.

Председателят на клуба за подкрепа на Калфин и Данаилов в  Кърджали Иван Колев пък обобщи номинацията така: „От всичко добро има и по-добро и това е Ивайло Калфин".