Ген. Кольо Милев: Битката е една – БСП да отвоюваме Сливен от модела „ГЕРБ”

Окт 24, 2023 СЛИВЕН Новини Избори 0 1003

За два мандата не реализираха нито един мащабен проект, който да подобри живота на хората, посочи социалистът, който като кмет доказа, че може да е добър стопанин на общината

"Битката е една – да отвоюваме Сливен от модела „ГЕРБ”. И БСП ще го направи". Това заяви в разговорите си с хората кандидатът за кмет на Сливен на „БСП за България” ген. Кольо Милев. "Аз съм водил тази битка и съм побеждавал, и то във време когато ГЕРБ бяха във възход, а един от любимците на Бойко Борисов - тогавашния кмет на Сливен Йордан Лечков, бе довел града до трагично положение. Сега положението не е по-различно”, посочи ген. Кольо Милев.

„Сливен затъва, унищожават се перспективите и възможностите, които градихме в годините за нашата община. За два мандата в община Сливен не се е реализирал нито един мащабен проект, който видимо и реално да подобри качеството на живот на гражданите”, посочи кандидатът на социалистите. Той бе категоричен, че БСП е алтернативата на безхаберието, личните амбиции и интереси, на корупцията и постепенното, но неотменно съсипване бъдещето на Сливен.

„Можем да си върнем, след ГЕРБ, социалната община в Сливен. Бил съм кмет на Сливен, хората ме познават е знаят, че ще го направим. Доказал съм през годините и съм кметът, който успя да приключи стария воден цикъл на Сливен и да изпълним новия воден цикъл. С пълно препроектиране и така, че днес никой да не оспори работата ни – нито като качество на изпълнението, нито като неправомерно изхарчена дори и една стотинка”, посочи той.

Нужна е ясна програма, с ефективни стъпки и решения за привличане на инвеститори в Сливен и ние сме готови с това. Но този процес трябва да върви заедно със създаването на условия за подготовка на кадри и образование на младите хора. За да можем да отговорим на нуждите на бизнеса. И  при последните ни разговори работодатели, особено от машиностроителните фирми, посочиха отново, че работа има, но подготвени кадри за нея - няма”, добави кандидатът за кмет на „БСП за България” ген. Кольо Милев.