БСП регистрира кандидат-президентската си двойка Ивайло Калфин – Стефан Данаилов

Сеп 15, 2011 Новини БСП 0 1559

  Стефан Данаилов: Ние се борим за победа   БСП регистрира в ЦИК днес кандидат-президентската си двойка Ивайло Калфин - Стефан Данаилов

 

Стефан Данаилов: Ние се борим за победа

 

БСП регистрира в ЦИК днес кандидат-президентската си двойка Ивайло Калфин - Стефан Данаилов. Документите носеха лично лидерът на БСП Сергей Станишев, кандидатът за вицепрезидент Стефан Данаилов и секретарите на НС на БСП Евгени Узунов и Катя Николова.

Стефан Данаилов изтъкна, че двойката на БСП се бори за победа, а не за балотаж и припомни, че преди 5 години като председател на инициативния комитет за издигане кандидатурата на Георги Първанов за президент - лично е занесъл документите за регистрацията в ЦИК. „Както знаете резултатът беше чудесен. Надявам се с моето участие днес при внасянето на документите резултатът също да бъде добър", заяви Данаилов.

Кандидатът за вицепрезидент на БСП обеща летящ старт за участието си в надпреварата, като не скри, че разчита, че е познат във всички български семейства. Въпреки това Данаилов започва обиколки из страната първо в Южна, а след това и в Северна България. Стефан Данаилов сподели че е получил множество обаждания и съобщения по телефона  от хора, които не са свързани с БСП. „Най-малко са ми се обадили бесепари", допълни кандидатът за президент на БСП.

За професионалния си път Данаилов сподели, че „човек гради живота си без да се опитва да го направлява изцяло" и обясни, че е изиграл своите роли в киното така, че е останал запомнен от поколения българи. „Това е и мой принос и принос на съдбата", допълни кандидатът за вицепрезидент на БСП.