„БСП за Бъллгария“ тръгва към победа в Самоводене, и там залагат на дама

Окт 15, 2023 Новини Избори 0 616

15.10.2023 г.

„БСП за България“ представи управленската си програма в Самоводене, което е едно от най-големите села в общината. На среща с избиратели социалистите изразиха пълна подкрепа към кандидата за кмет на селото Маргарита Сърменова, която е с номер 1 в бюлетината.

Сред присъстващите беше и кандидатът за кмет на общината Ирена Стасинопулу, която изтъкна възможностите за партньорство след изборите. По думите й е време селото и общината да преодолеят дългото и продължително неглежиране на проблемите.

„Заставам изцяло зад Маргарита Сърменова, сигурна съм, че след изборите ще успеем да подредим дома си заедно и да си партнираме в различни проекти“, каза Ирена Стасинопулу.

На срещата присъстваха и голяма част от кандидатите за общински съветници. Водачът на листата Михаил Михалев подчерта, че Самоводене и много други села от общината са оставени на самотек през последните 12 години. Той изрази увереност, че след изборите „БСП за България“ ще увеличи двойно средствата за населените места, които в момента се рушат пред очите на бившите управляващи.

„Вижте читалището, вижте центъра и площада, заслужава ли Самоводене подобна съдба? Ние сме убедени, че след изборите ще можем да променим всичко това“, сподели Михаил Михалев.

А Маргарита Сърменова представи подробна програма за развитието на селото. Тя е родена в Самоводене и целия си живот посвещава именно на населеното място. По думите й е наложително да се обърне сериозно внимание на училището, инфраструктурата и хигиената. Тя обаче е твърдо решена да се съветва със самоводчани за основните проблеми в селото.

„Трябва да бъде създаден обществен съвет от, образно казано, местни общински съветници, които милеят за селото и заедно да решаваме наболелите проблеми. Само така, обединени ще се справим с всичко“, категорична беше Маргарита Сърменова.

Кандидатът за кмет на селото Маргарита Сърменова, кандидатът за кмет на община Велико Търново Ирена Стасинопулу и кандидатите за общински съветници от „БСП за България“ са с номер 1 в трите бюлетини.