Иван Френкев: Ние сме родопчани - и ако си вършим работата, в Смолян ще живеят и нашите деца

Окт 14, 2023 Новини Избори 0 389

14.10.2023 г.

„Силата на местната власт е в това да е близо до хората – не само по време на предизборна кампания, когато говорим с вас за проблемите и за това какво трябва да се направи. Но и през мандата, когато обещаното трябва да се изпълнява. Ние сме родопчани – и ако си свършим работата, в Смолян ще останат ди живеят и нашите деца”. Това заяви кандидатът на „БСП за България”  за кмет на Смолян Иван Френкев при активните си срещи и разговори с хората. Заедно с кандидатите за общински съветници в тези няколко дни той се срещна с хората в Стойките, Широка лъка и Мугла, разговаря с жителите на Река, Катраница, Бостина, Левочево, Устово, чу жителите на Кутела, Соколовци, Момчиловци.

„Имаме ясен план за развитие на общината, можем да обясним как ще постигнем заложените цели и имаме дългогодишен опит в управлението на местно и национално ниво. Предлагаме решения на проблемите. Убедени сме, че претенциите за власт следва да се основават на компетентност и на отговорност към хората”, посочи Иван Френкев.

Той бе категоричен, че платформата на БСП дава отговор на очакванията на хората, като поставя акцент върху най-острите проблеми в Смолян. „Работата ни е насочена към пет основни приоритета: Грижа за кварталите и отдалечените населени места чрез ускорено развитие на инфраструктурата в общината и активно благоустрояване. По-високи доходи и икономическо развитие. Ограничаване темповете на демографската криза. Подобряване на качеството на живот и околната среда. Открито и прозрачно управление с цел прекратяване на корупционните практики и злоупотребата с обществените ресурси”.

„Поемаме тези ангажименти пред вас с ясното съзнание, че очаквате повече. Знаем, че жителите на община Смолян го заслужавате. Очаква ни много работа, но трябва да върнем надеждата, че можем да превърнем нашият дом в модерна и развита община”, обърна се Иван Френкев към жителите на Смолян.