„Чисти хора за чист град“ БСП – Варна откри кампанията за вота

Окт 07, 2023 Новини Избори 0 303

Ние сме номер 1 и играем за победа, обявиха социалистите

Стотици социалисти дойдоха днес в центъра на Варна за откриването на предизборната кампания на партията. Кандидатът за кмет – Павел Раличков, е с номер едно в бюлетината. Посланията на социлистите тази година са насочени към бъдещето на града.

„Ние сме чисти хора, искаме да изчистим града от задкулисието, от корупционните практики и от това хората с прякори да дърпат конците в града ни. На това нещо трябва да се сложи край веднъж завинаги. А първото нещо, което ще направим като влезем в управлението е да направим ревизия на всички договори на общината. Защото на варненци им писна да ги крадат“, категоричен беше Раличков пред социалистите.

Сред кандидатите за общински съветници на БСП във Варна, на трето място е Зорница Василева. Която също има своите приоритети за града. „Като кандидат за общински съветник моите приоритети са грижа за хората, за децата, за възрастните, за хората с увреждания. Също така ще работя Варна отново да стане морската столица на България. Варна на четири сезона. Ще работя за варненци. Всяка една жалба, постъпила в Общинския съвет, да бъде разгледана и да има отговор. Защото на варненци им писна молбите и сигналите им да залежават по нечии бюра“, каза Василева.

А според организационнитят секретар на БСП Борислав Гуцанов, БСП може и трябва да промени облика на града. „Призовавам всички да подкрепят Павел Раличков за кандидат за кмет на Варна, защото това е един чист човек, а на Варна в момента е необходим чист човек за чиста Варна. 10 години се нагледахме на кражби, грабежи, безобразия, предателства. До кога Варна ще търпи това? Нека да го подкрепим с номер 1 на 29 октомври. Защото БСП е номер 1, защото играем за победа!“, обобщи Гуцанов.