Ева Маринова, кандидат за кмет на БСП в Плевен: Тръгваме с ясни решения – за града ни трябва да се работи комплексно, а не на парче

Сеп 29, 2023 Новини БСП 0 843

29.09.2023

Тръгваме на избори мотивирани и силни, с екип от хора с опит и ясни решения за по-добър живот в града ни Плевен. Това заяви на пресконференция в града Ева Маринова, кандидат за кмет на Община Плевен, издигната от коалиция от партии (КП) "БСП за България". 

Екология, чистота, социална политика, градоустройство и образование са сред приоритетите в управленската програма на Ева Маринова. Заедно с кандидатите за общински съветници от КП „БСП за България” тя заяви: „За града ни трябва да се работи комплексно, а не на парче, да се търсят решения и за най-малките проблеми, за да може да се подобри изцяло животът в Плевен.

Ева Маринова подчерта, че Плевен се нуждае от проект за подобряване на транспортната схема, за да се овладее трафикът в града, да се работи по ново градоустройство като се ограничи, по думите ѝ, хаотичното строителство, с акцент дори и върху дизайна на сградите. Сред приоритетите на "БСП за България" ще е и развиване на по-активна социална политика, както и решения за справяне с демографската криза. 

Маринова бе категорична, че структурите на БСП в община Плевен са в изключително добро състояние, мобилизирани са за подкрепа на местния вот. "Заради тази готовност на нашите структури ние се чувстваме силни и отговорни да направим много добър резултат", подчерта тя.  

Листата с кандидати за общински съветници на КП "БСП за България" е от 32-ма кандидати. По думите на Маринова в нея са включени хора от различни професионални среди - юристи, икономисти, инженери, военни, предприемачи, аграрни специалисти, лекари и др. Част от нея са и действащи общински съветници. Листата ни е балансирана и дава снимка на активните граждани, които могат да свършат добри дела за града и общината, подчерта Маринова. Мотото на кампанията на "БСП за България" е "Да направим Плевен горд и силен отново".