БСП в Смолян регистрира силен местен екип – кандидатът за кмет Иван Френкев повежда листа от хора с опит

Сеп 26, 2023 Новини БСП 0 1000

26.09.2023

БСП в Смолян регистрира днес силен местен екип - кандидатът за кмет и водач на листата на социалистите Иван Френкев повежда листа от кандидати за общински съветници с опит. Всички са добре познати в Смолян. Иван Френкев е завършил финансови и бизнес икономики в Университета в Лондон, и магистратура в Истанбул, днес управлява производство в родния си Смолян.  Кандидатът на БСП в родопската община има управленски опит и като председател на Комисията за защита на потребителите.

Първите шестима в листата на БСП  - Иван Френкев, Рабие Кьосева, Иван Гавазов, Здравка Кавалова, Димитър Кръстанов и Виолета Бояджиева, са досегашни общински съветници, които познават проблемите на Смолян, отстоявали са пътищата за тяхното решаване и имат ясна визия за развитието на общината.

Заедно с кандидата за кмет и листа общински съветници в Смолян, БСП  регистрира днес и свои кандидати за кметове в пет от населените места в общината – Асен Тодоров в с. Смилян, Венко Палчев във Виево, Бойко Куцов в с. Река, Кина Сидерова в с. Бостина и Златко Минчев в Катраница.

„Предлагаме решения за проблемите – тръгваме на изборите с ясното съзнание, че претенциите за всяка една власт следва да са основани на компетентност и отговорност към хората. А ние сме с тях, тук в Смолян всеки ден”, заяви Иван Френкев след като социалистите в Смолян регистрираха в ОИК своите кандидати.