Габриел Вълков, БСП: България се управлява от правителство на посолствата

Юли 30, 2023 Новини БСП 0 585

30.07.2023 г.

"Здравейте, социалисти. Днес сме се събрали тук, на тази поляна, за да отбележим 132 години от зараждането на една идея. Идея, в която всички ние вярваме. Идея, която има за цел да промени света. Днес България има най-голяма нужда именно от нас – българските социалисти." Това заяви председателят на Младежкото обединение в БСП Габриел Вълков от Историческата поляна на връх Бузлуджа.

Младият социалист бе категоричен, че днес държавата ни се управлява от една безпринципна коалиция, която няма идеи и посока. "Коалиция, която роди едно мнозинство, едно правителство на имунитетите, правителство на посолствата, правителство на конци. България днес е на тежък кръстопът. Предстоят ни местните избори. Именно заради това аз виждам там надежда. Всички ние трябва да се обединим в името на местните избори. Структурите на места издигат своите кандидати за кметове и общински съветници. Хора с висок морал, опит, експертиза и желание за промяна", обобщи той за приоритетите пред социалистическата партия.

"Ние трябва да подкрепим нашите кандидати за кметове и общински съветници навсякъде. Ясно заявявам, че ние като младежи ще водим тази битка рамо до рамо с всеки един от тях. Защото вярвам, че само заедно можем", каза в заключение Габриел Вълков.