Борислав Гуцанов: Трябва да наложим таван на цените на стоките от малката потребителска кошница

Мар 20, 2023 ВАРНА Новини Избори 0 607

20.03.2023 г.

“За нас има две важни теми в тази кампания. Първата е войната и мирът. Това ще е и първото решение, което БСП ще внесе в Народното събрание - да спрем да даваме оръжие за Киев. Втората тема са доходите на хората.“ Това заяви водачът на листите на “БСП за България“ във Варна и Търговище Борислав Гуцанов. Заедно с него на среща в кв. Аксаково и  Владислав Варненчик присъстваха кандидатите за народни представители Павел Раличков, д-р Десислав Тасков, Зорница Василева и Ирена Андреева.

„Трябва да наложим таван на цените на стоките от малката потребителска кошница. Разчитайте на нас, че ще го направим”, категоричен беше Гуцанов.

Вторият в листата - Павел Раличков се фокусира върху друг проблем: “Убеждават ни, че мама и татко са анахронизъм. И че трябва да използваме родител-1 и родител-2. От БСП няма да допуснем това”, обясни Раличков. Той припомни, че партията инициира и референдум срещу прокарването на джендър идеологията в училищата..

Срещите в областта продължават и през следващите дни, а социалистите призовават всички да гласуват с номер 1 на 2-ри април.